Центр інновацій у соціальній сфері
ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЦЕНТРУ

30 листопада у Києві відбувся благодійний вечір  для власників та ТОП менеджерів «Як зберегти бізнес та  команду у воєнні часи і при цьому самому не з'їхати з глузду.  Ненудний гайд для перших осіб» від проєкту “Коло турботи” та Smart Solutions.

 

Вечір проходив в ресторані київської кухні “Глек”. Благодійний івент об`єднав багатьох небайдужих представників українського бізнесу, які прийшли заради єдиної мети – допомогти назбирати кошти на навчання дитячих психологів.  Завдяки щедрості та небайдужості гостей вдалося зібрати суму близько 23 500  грн. Це означає, що 7 спеціалістів зможуть пройти навчання безкоштовно на курсі "Психологічна допомога дітям та батькам  при гострій травмі. Профілактика ПТСР від Коло Турботи. Цей курс розраховано на фахівців, але перші чотири блоки, дуже рекомендовано пройти батькам діточок 0-6 років, адже рання діагностика та профілактика стресових станів це майже гарантоване відновлення здоров'я. Ця сімка психологів зможе допомогти щонайменше 1000-1500 родинам за рік набути психічне здоров'я.

На думку Октябрини Лісовської, лідерки проекту та президентки ГО “Центр соціального лідерства”, навіть у такі складні часи, наша нація має інвестувати в ментальне здоров'я. 

“Ми завжди переоцінюємо зміни, які відбудуться протягом найближчих двох років, і недооцінюємо ті, які можуть трапитись протягом наступних десяти. Підтримуйте себе, інвестуйте в ментальне здоров'я дітей та команди і тоді наша країна розквітне”.  Головним со-партнером вечора виступила компанія Smart Solutions, лідери якої також поділились досвідом про те, чому важливо бути в ресурсі саме керівнику бізнесу і чому треба об'єднувати команду.  “В кінці був розіграш практикуму для команди від психологів, я боролась за нього до останнього, але ми все одно його замовимо, бо я зі свого досвіду знаю, до яких змін може призвести робота з терапевтом в команді. Хоча й багато людей таку роботу недооцінюють, або просто не знають її користі”, - коментує Анна Кіцина, директор з міжнародного розвитку компанії Smart Solutions. 

На кінець вечора дійсно пройшов аукціон, серед лотів були: сертифікат від Карини Кривди,  «Діагностика емоційного вигорання для ключових осіб компанії”, сертифікат від Світлани Марчек, на корпоративне навчання для топів компанії “Кризова підтримка керівника: самодопомога та допомога іншому”, річний сертифікат VIP-клієнта від адвокатського об'єднання  “Суслов та партнери”. 

Супер приз за найбільший донат - сертифікат від “Коло турботи” на навчальний курс: “Психологічна допомога дітям та батькам при гострій травмі та ПТСР” виграла компанія Trionika

Слідкуйте за нашими новинами наших проектів в соціальних мережах: Instagram- care_circle_ua або Facebook “Коло турботи”. 

Організатори вдячні всім партнерам, які долучились до івенту, зокрема L’Oréal Україна за миттєве реагування та подарункові набори для учасників, також інформаційному партнеру компанії  rabota.ua. Найпопулярнішому жіночому медіа-бренду України – “Єдина”. А також всім учасникам, які прийшли не дивлячись на ракетну небезпеку в країні. 

Фото вечора тут: https://fex.net/ru/s/bo43yrk 

Контакти для медіа: PR-координаторка Ольга Прохоренко, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , Telegram: @Olga_Prokhorenko22

 

 

Наші проекти

Наші експерти

Наші партнери

Календар подій

Останні новини

19 квітня 2023 року відбулось підписання ...

НАКАЗ № 12-4ОПм. Київ  12.04.2023 р. Відповідно ...

Відома українська спортсменка Ганна Різатдінова ...

3 грудня 2022 року відбувся Форум “Філософія ...

30 листопада у Києві відбувся благодійний ...

23 листопада в 17:00 проект “Коло турботи” ГО ...

 м. Київ                                         ...

Дружня та працьовита команда ГО Центр соціального ...

24 травня  НДСЛ «Охматдит» в особі генерального ...

Допомагаємо своїм Раді повідомити, що нам ...

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family